Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Wat is utiliteitsbouw?

Utiliteitsbouw beslaat alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Enkele voorbeelden hiervan zijn fabrieken, kantoren, scholen, opslagruimtes, winkels en garages. Een aannemer in de utiliteitsbouw is dan ook geen gewone aannemer, er komt namelijk veel meer bij kijken. Het vergt namelijk veel onderlinge planning en overleg. Bij Wilmink Oosterveld werken ze met een eigen bouwteam, waardoor zij alle expertises in eigen huis hebben en snel kunnen schakelen. Zo bouwen ze efficiënt en snel, precies waar jij naar op zoek bent wanneer het gaat om utiliteitsbouw.

 

Over Wilmink Oosterveld

Vanaf 1978 is Wilmink Oosterveld een gevestigde naam in de utiliteitsbouw. Met meer dan 40 jaar ervaring in dagelijks onderhoud, grootse nieuwbouw, chemische branche tot de sportsector is Wilmink Oosterveld van alle markten thuis. Ze geloven niet in sprookjes en zijn open, eerlijk en transparant. Ze vertellen dus alleen wat ze écht waar kunnen maken. Met het eigen bouwteam kunnen ze snel schakelen en houden ze de lijntjes kort en persoonlijk. Ze bouwen snel en efficiënt wat weer scheelt in de kosten en dat is goed voor jouw portemonnee!  

Service en onderhoud

Goed bouwen is één, maar ervoor zorgen dat het goed onderhouden blijft is minstens zo belangrijk. Bij Wilmink Oosterveld heb je de keuze om te werken met een ‘Meerjaren Onderhoudsplan’ (MJOP). In de MJOP staat overzichtelijk uitgewerkt welke werkzaamheden wanneer zullen moeten worden uitgevoerd, en wat de kosten daarvoor zullen zijn. Hiermee kom je nooit voor verrassingen te staan. Bekijk je het als ondernemer liever per jaar, dan springen zij graag bij met ad hoc onderhoud. Dat kan heel snel door middel van de snelle 24-uurs service! In de managementrapportages wordt nauwkeurig bijgehouden welke werkzaamheden er voor jouw gebouw zijn uitgevoerd. 

Meer weten?

Wilmink Oosterveld neemt je graag mee in al zijn projecten. Zo kan je zien hoe ze werken én wat zij voor jou kunnen betekenen. Voor een overzicht van enkele projecten die zijn uitgevoerd kan je kijken op de website van Wilmink Oosterveld projecten. Ben je geïnteresseerd? Neem dan telefonisch contact op met Wilmink Oosterveld of vul het contactformulier in op de website.

 

http://www.wilmink-oosterveld.nl/