Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Waarom een duofiets ideaal is

Vind je het heerlijk om te fietsen? Maar lukt het je helaas niet meer om zelf te fietsen? Dan hebben wij de ideale oplossing! Namelijk een duofiets. De naam van de fiets zegt het al, het is een fiets waar je samen op kan zitten. En nee het is geen tandem! Het is een fiets waar je als het ware naast elkaar zit. De fiets heeft 3 wielen, waardoor de fiets altijd in balans blijft. Op deze manier kan je heerlijk naast iemand zitten die aan het fietsen is, waardoor je toch nog kan genieten van een fietstocht.

Hoe moet de fiets er uit komen te zien?

Zijn de fietsen die je hebt gezien niet helemaal naar jouw wens? Geen probleem! Een bijkomend voordeel van de duofiets Orthros is dat je deze geheel naar wens kan samenstellen. Met een uitgebreide reeks aan opties en accessoires maakt Huka.nl de duofiets die bij jullie past. Hierbij kan je denken aan een armsteunset, ventilerende kussenset, parkeerrem, boodschappenmand en nog veel meer. Daarnaast kan de duofiets voorzien worden van elektro ondersteuning. Tevens heb je de mogelijkheid om de elektrische duofiets te voorzien van een extra accupack, zodat je in staat bent om nóg langere fietsritten te maken. 

Een begeleider gaat mee op de fiets

De begeleider en de passagier zitten naast elkaar op de Orthros. Het grote voordeel is dat de begeleider goed zicht heeft op de passagier en op de weg. De passagier kan vrij om zich heen kijken, de begeleider bestuurt de duofiets. En een gezellig praatje is zo een stuk makkelijker. De duofiets Orthros heeft stabiele wegligging door de ingenieuze constructie. Je kan tevens veilig blijven zitten als de fiets stilstaat. Dit maakt deze duofiets erg geschikt voor beweeglijke passagiers of passagiers met evenwichtsproblemen. 

De partij Huka.nl

Een duofiets kopen is geen alledaags product, zodoende biedt Huka.nl de mogelijkheid om de Orthros vooraf één week gratis te ervaren. Op deze manier kan je laagdrempelig kennismaken met de duofiets Orthros. Zodra je kenbaar hebt gemaakt dat je hiervoor in aanmerking wilt komen, zorgen zij ervoor dat de duofiets bij jouw organisatie of thuis wordt afgeleverd. Ook een proefrit bij jullie op locatie, bij de dichtstbijzijnde dealer of bij Huka.nl in Oldenzaal is mogelijk. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0541-572 472 of stuur ons een e-mail via info@huka.nl.

 

https://www.huka.nl/