Assist Act
Image default
Wijn

Neem deel aan een exclusieve wijnveiling van een gespecialiseerd wijnveilinghuis

Maak kennis met Winefield’s Auctioneers, een wijnveilinghuis in Amsterdam. Bij dit eerste gespecialiseerde wijnveilinghuis van Nederlands heeft u de kans om tijdens een wijnveiling een bod uit te brengen op zeer exclusieve en oude wijnen. Voorafgaand aan één van de wijnveilingen bekijkt u gemakkelijk online de catalogus. Hier staan alle wijnen in die tijdens de eerstvolgende veiling onder de hamer gaan. Zo oriënteert u zich van tevoren goed en weet u naar welke wijnen uw interesse uitgaat. De wijnveilingen beginnen altijd op een zondagmorgen om 11.00 uur. U bent al vanaf 10.30 uur bij hun welkom voor een voorproeverij. Daarnaast geven wijnexperts u advies, zodat u voor de veiling weet op welke wijnen u echt wilt bieden.

Ervaar de sfeer in de veilingzaal of bied op een andere manier mee

Niets gaat boven de beleving van de sfeer in een veilingzaal. In de zaal voelt u een bijzondere spanning zodra de veiling van start gaat. Dit is een unieke ervaring die u mee kunt maken bij Winefield’s Auctioneers. Bent u niet in staat om af te reizen naar Amsterdam voor de wijnveiling? Dan zijn er nog gelukkig andere manieren waarop u meedoet aan de veilingen, zoals:

  • Van tevoren schriftelijk bieden
  • Live online bieden via een veilingplatform
  • Telefonisch bieden tijdens de veiling

Daarnaast halen sommige biedingen niet de minimumprijs van de verkoper of vinden de wijnexperts nog extra kistjes wijn waar de verkoper liever niet mee wacht tot een volgende veiling. In deze gevallen heeft u de kans om de wijnen via aftersales in huis te halen.

Informeer naar de mogelijkheden van een wine auction

Neem contact op met de wijnexperts van dit veilinghuis en informeer naar de mogelijkheden van een wijnveiling. Zo biedt u de eerstvolgende exclusieve wijnveiling mee. Indien u vragen heeft over de biedwijze of over bepaalde wijnen kunt u terecht bij dezelfde wijnexperts. Zij staan u met genoegen te woord.

https://www.winefields.com/