Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Waarom een Apple Watch een handig product is

Waarom een Apple Watch een handig product is

Je kent hem waarschijnlijk wel, de Apple Watch. Het is een smartwatch die je kunt koppelen aan jouw telefoon en verschillende functies bevat. Voor optimaal gebruik is het natuurlijk wel handig om ook een iPhone te hebben. Maar waarom koopt nou iedereen opeens een Apple Watch in plaats van een normaal horloge en wat kun je er precies mee. In deze blog geven wij jou drie redenen waarom jij een Apple Watch zou moeten aanschaffen. 

 

Jouw nieuwe sportmaatje

Ben jij een echte fanatiekeling en ga jij meerdere keren in de week naar de sportschool? Dan is een Apple Watch een perfecte methode om alles van jouw work-out bij te houden. Of je nu aan het fietsen bent, aan het hardlopen, gaat touwtje springen of gaat dansen, de Apple Watch herkent iedere work-out. Heb je je iPhone niet bij de hand? Geen probleem. Ook dan kan jouw Apple Watch jouw work-out bijhouden. Maar wat houdt hij precies bij? Hij telt het aantal stappen dat je zet, het aantal calorieën dat je verbrand, jouw hartslag, maar ook jouw ademhaling. 

 

Dagelijks gebruik

Niet alleen voor het sporten is het handig om een Apple Watch te hebben. Hij is ook perfect voor in het dagelijks leven. Wanneer je jouw iPhone hebt gekoppeld aan jouw Apple Watch krijg je nu voortaan altijd jouw meldingen binnen op jouw horloge. Je zet het geluid aan of je zet hem op trillen en je weet altijd wanneer je weer een nieuw bericht binnen hebt. Zo krijg je bijvoorbeeld appjes binnen waar je op kunt antwoorden door middel van Siri, maar ook is het mogelijk om telefoongesprekken aan te nemen. Daarnaast is het ook mogelijk om via jouw Apple Watch te navigeren naar een plek waar jij naar toe moet. Door een kleine trilling geeft jouw Apple Watch aan wanneer jij een afslag moet nemen. Op deze manier raak jij nooit meer de weg kwijt.

 

Design

Naast dat een Apple Watch eenvoudig in gebruik is, is hij ook nog eens mooi van design. Bij www.watchbandjes-shop.nl heb je keuze uit verschillende soorten bandjes om iedere dag stijlvol door het leven te gaan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een siliconen bandje die ontwikkeld is voor het sporten, maar je kunt ook voor een stalen bandje kiezen die mooi staat bij jouw sieraden. 

 

https://www.watchbandjes-shop.nl