Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Unieke stoelen voor in je woning

Wie houdt er nu niet van een lekkere comfortabele stoel? Waar je een bankstel altijd met anderen moet delen, heb je een stoel volledig voor jezelf. Bovendien kan een goede stoel ook erg stijlvol staan in je in interieur van je woning. Wil je ook zo’n toffe stoel in huis? We hebben een aantal goede opties voor je in petto. 

De hangstoel

De hangstoel is nou echt zo’n stoel waar men om vecht op verjaardagen. Een hangstoel is bevestigd aan het plafond en heeft geen poten. Je kunt er dus zachtjes in heen en weer schommelen. Dit geeft een ontzettend ontspannend gevoel. Decoreer de hangstoel met een kussentje en kleedje voor extra comfort. Een hangstoel is leuk voor in de woonkamer, maar kan in de zomermaanden zeker ook tof staan onder de veranda. Pak er een lekker drankje en een goed boek bij en je kunt deze zomer heerlijk relaxen in je eigen hangstoel. 

De schommelstoel

Nog zo’n stoel waar je heerlijk in kunt schommelen, maar dan van voor naar achter en andersom. Een schommelstoel doet misschien een beetje denken aan het huis van je grootouders, maar tegenwoordig zijn er een stuk hippere modellen op de markt. Zo heb je bijvoorbeeld schommelstoelen van rotan. Rotan is een hard soort liaan waar zeer stevige meubels van worden gemaakt. Het mooie van een rotan schommelstoel is dat de stoel zowel binnen als buiten kan staan. Zet ‘m in de zomer op je balkon of in de tuin en verplaats hem in de winter naar de woonkamer. Zo heb je er het hele jaar door veel plezier van. 

De fauteuil 

Een fauteuil biedt optimaal zitcomfort en ziet er bovendien ontzettend stijlvol uit. Deze stoel kan je perfect combineren met een bankstel in de woonkamer, maar misstaat ook zeker niet in de werkkamer. De fauteuil is een typisch voorbeeld van een stoel waar lekker in neerploft en voorlopig niet meer overeind komt. Fauteuils worden dan ook wel ‘luie stoelen’ genoemd. 

Zo’n heerlijke comfortabele eyecatcher aanschaffen? Neem dan eens een kijkje op Sweetlivingshop.nl. In deze webshop vind je allerlei stoelen in verschillende vormen, maten en kleuren. Van schommelstoelen tot fauteuils en van hangstoelen tot barkrukken. Zo vind je altijd wel een stoel die perfect bij jouw interieurstijl past. 

 

https://www.sweetlivingshop.nl/