Assist Act
Image default
Toerisme

Uniek verblijf in veelzijdige groepsaccommodatie in Brabant

Zoekt u naar een groepsaccommodatie in Brabant met een uniek karakter? Dan is een verblijf in De Pastorie in Lage Mierde een leuke mogelijkheid die aansluit bij deze wens. Zoals de naam al doet vermoeden verblijft u in de voormalige pastoorswoning recht tegenover de kerk van Lage Mierde. Hoewel dit historische pand volledig gerestaureerd is vindt u nog veel authentieke details en elementen terug in het interieur van deze accommodatie. De historie en het karakter van deze groepsaccommodatie zorgen voor een unieke logeerervaring op het Brabantse platteland.

Veelzijdige verblijfsmogelijkheden

De Pastorie vormt niet alleen een unieke accommodatie maar biedt u ook een luxe verblijf met moderne badkamers en een grote woonkeuken, voorzien van alle kookcomfort. Rondom De Pastorie zijn mooie tuinen aangelegd waar u meerdere zitjes en een speelveldje vindt. U kunt hier heel goed met een vriendengroep of met uw familie verblijven. Met een goed wifinetwerk en een vergaderruimte is De Pastorie ook geschikt voor zakelijk gebruik. Daarnaast is deze karakteristieke groepsaccommodatie in Brabant rolstoelvriendelijk. De doorgangen zijn breed en de ruimte is grotendeels drempelvrij. Er is een lift aanwezig en ook de tuinen zijn geschikt voor mensen in een rolstoel. Daarbij zijn er een aantal aangepaste toiletten en douches en zijn er meerdere hoog-laag bedden.

Ga erop uit in de mooie omgeving

Hoewel het heerlijk vertoeven is in De Pastorie zelf met de hoge versierde plafonds, gezellige sfeervolle ruimtes en mooie tuinen zijn er genoeg uitstapjes in de omgeving mogelijk. Trek er bijvoorbeeld op uit met de fiets of maak een mooie wandeling door één van de nabije natuurgebieden. Kies voor een wijn- of bierproeverij of een excursie naar een melkveebedrijf. Breng een bezoekje aan de Efteling of ga een dagje op safari in Beekse Bergen. Deze groepsaccommodatie in Brabant is met een gunstige locatie uw ideale uitvalsbasis voor een veelheid aan activiteiten en uitstapjes.

https://www.depastorielagemierde.nl/