Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Sportparadijs in je achtertuin

Het is weer tijd voor vakantie en ontspanning! Voor iedereen wordt dit anders ingevuld, maar voor veel mensen geldt dat ze energie halen uit sport. Heb je er wel eens over nagedacht hoe je een sport in je tuin kunt beoefenen met je vrienden en familie? Zo kun je zo nu en dan even naar buiten om te ontspannen, ook als de zomervakantie voorbij is! Dit zijn de verschillende sportnetten die je bij de Nettenshop kunt kopen om je achtertuin om te toveren tot een sportparadijs.

Voetbal

Als eerste natuurlijk het voetbalnet. Veel Nederlanders houden er wel van om een balletje te trappen. Het is dan ook logisch dat je een speciaal voetbalnet kunt kopen om voetbaldoelen van te maken. De netten zijn gemakkelijk te combineren met verschillende frames. Je kunt daarom zelf kiezen of je een vast doel plaatst of dat je voetbaldoelen verplaatsbaar zijn.

Golfnetten

Steeds meer Nederlanders komen wekelijks tot rust door te gaan golven. Wanneer je een drivingrange in je achter tuin hebt, kun je nop elk moment tot rust komen. Zeker nu we steeds vaker ook vanuit huis werken. Zie je het al voor je? In je pauze kun je een aantal balletjes slaan en weer fris en geïnspireerd aan je werk beginnen.

Volleybalnet

Een volleybalnet heeft als voordeel dat je minder ruimte nodig hebt. Je kunt kiezen voor een wedstrijdnet of een net voor recreatief gebruik. Je kunt in de webshop gemakkelijk het juiste net vinden. Bij elk product staat waar het net het beste voor geschikt is.

Hoe plaats je je net?

Dit hangt natuurlijk af van het soort net dat je kiest. Misschien heb je al ideeën of op het internet gevonden hoe je dit het beste kunt doen. Maar wanneer je er niet uit komt, kun je de medewerkers van de Nettenshop altijd om advies vragen.

https://www.nettenshop.nl/