Assist Act
Image default
Dienstverlening

Overstappen op led verlichting is een goed idee

Alle traditionele lampen vervangen door led, dat is nog eens een slimme keuze. Niet alleen werkt u zo mee aan een duurzamere wereld, u zult de maandelijkse energierekening flink zien afnemen. Om te bepalen welke lampen in uw geval geschikt zijn, raden wij u aan een expert in de hand te nemen. Led Design Holland bijvoorbeeld kan u alles over de volgende soorten lampen vertellen:

-12V ledlampen;

-230V ledlampen;

-AR ledlampen;

-E27 ledlampen;

-E14 ledlampen;

-filamentlampen;

-G4 ledlampen;

-G9 ledlampen;

-GU5.3 – MR16 ledlampen;

-GU10 ledlampen;

-GX53 ledlampen;

-led steeklampen;

-led PAR lampen;

-MR11 ledlampen;

-R7S ledlampen.

Filament ledlampen zijn speciaal ontworpen voor liefhebbers van de gloeidraadlamp. Ze lijken op gloeilampen (zichtbare gloeidraden), maar zijn net zo zuinig als led’s. De gloeidraden zijn gemaakt van geschakelde diodes. Een PAR is een blazer / schijnwerper / spot die je van oorsprong veel in bars, clubs, theaters et cetera ziet. Ze hebben meestal een behuizing van metaal en geven heel gericht licht af. Moderne led PAR lampen zijn geschikt voor winkels, showrooms, etalages, musea et cetera. Bent u op zoek naar sfeerverlichting dan is een AR ledlamp een goede keuze. Wil u meer weten over een van de andere opgesomde led’s? Het Led Design Holland-team is uw aanspreekpunt.

Led Design Holland verzorgt voor winkels, kantoren en fabriekshal een perfect lichtplan

Dat Led Design Holland expert is op het gebied van winkel, LED verlichting kantoor en LED verlichting fabriekshal blijkt uit de op de website beschreven projecten. Voor bedrijven als Beauty X, Etos, Hubo, de Boeketterie, Life&Garden en luxe bakkerij Leopold maakte Led Design Holland een lichtplan op maat, kocht voor een scherpe prijs de ledlampen in en installeerde ze vervolgens. Een van de laatste projecten die Led Design Holland heeft afgerond, is dat van tuincentrum Kolbach in Rijswijk. Het centrum bestrijkt 1200 vierkante meter vol planten, bloemen en aanverwante artikelen. U kunt zich voorstellen dat er heel wat lampen nodig zijn om alles goed zichtbaar te maken voor de klant. En het zal u niet verbazen dat Kolbach behoorlijk wat geld kwijt is aan stroom voor die verlichting. Led Design Holland heeft het voor elkaar gekregen om 68% op jaarbasis te besparen. Het gevolg? De factuur van Led Design Holland heeft Kolbach er in 2,6 jaar al weet uit.

https://www.leddesignholland.nl/