Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Met deze cadeautips verras jij elke wijnliefhebber!

 

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor een wijnliefhebber? Voor een verjaardag of bijvoorbeeld een aanstaand huwelijk? In deze blog nemen wij een aantal bijzondere cadeautips door voor die jij kan geven aan een échte wijnliefhebber. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Wijnkoeler

Een gepersonaliseerde, stijlvolle wijnkoeler staat erg leuk op het balkon, de tuintafel of het nachtkastje! Het houdt je witte wijn, rosé en andere drankjes perfect koud. Laat de wijnkoeler graveren met een naam, quote of mooi ontwerp. Een wijnkoeler is geschikt als cadeau op Valentijnsdag, een housewarming, bij een pensioen, bij de opening van een eigen bedrijf en als kerstgeschenk of relatiegeschenk.

Een fles wijn of bubbels

Een inkoppertje, maar wijnliefhebbers zijn gek op wijn. Een fles wijn als cadeau is dus altijd een goed idee! Om het extra feestelijk te maken kun je er voor kiezen om een fles bubbels te geven. Mousserende wijnen zijn er voor elk budget. Je kunt voor champagne gaan maar dan moet je wel aan minstens €30 denken. Heb je wat minder te besteden, dan zijn er genoeg andere heerlijke en feestelijke opties, zoals onder andere cava, crémant en sekt.

Gegraveerde wijnkisten

Wil je een fles wijn geven en zoek je een wijnkist waarop een persoonlijke boodschap staat? Dan vind je het graveren van een wijnkist vast erg leuk! Eigenlijk kan je een wijnkist op elke gelegenheid geven: een housewarming, een huwelijk, een jubileum of als relatiegeschenk. Maak het compleet met een fles wijn, een gegraveerd glas of voeg je eigen fles wijn toe!

Gegraveerde wijnglazen

Dit is een leuk cadeau voor een wijnliefhebber en een gezellige (wijn)avond! Geef je vriend(in) of familie gegraveerde wijnglazen cadeau waarop je ontwerp wordt gegraveerd. Dit cadeau is ideaal voor Moederdag, Vaderdag, een housewarming, een huwelijk of een verjaardag. Ook geschikt als relatiegeschenk of kerstgeschenk.

Personal Surprise

Wil je graag een wijnglas laten graveren voor iemand? Dan doet Personal Surprise dat graag voor jou! Op de website van Personal Surprise heb je keuze uit een ruim assortiment wijnglazen. Heb je ook interesse in andere gegraveerde glazen of producten? Dat is bij Personal Surprise ook geen probleem Overtuigd? Neem dan snel een kijkje op de website van Personal Surprise of neem telefonisch contact met ze op.

https://www.personalsurprise.nl/