Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Hiermee verpakt u uw product goed!

Bent u nog op zoek naar de juiste verpakking voor uw producten? Dan hebben wij de beste partij gevonden voor u, namelijk Blok Packaging! Deze aanbieder verkoopt allerlei soorten verpakkingsmaterialen. Verzendt u veel pakketjes? dan kunt hier terecht voor bijvoorbeeld verzendzakken. Ook kunt u bij deze partij terecht voor verpakkingsmateriaal voor etenswaren, zoals rijst of pasta. Om u een goed beeld te geven wat u allemaal kunt vinden bij Blok Packaging, bespreken wij in deze blog alle verpakkingen! Lees dus snel verder!

 

Diverse soorten verpakkingsmaterialen

Wanneer u op de website kijkt van Blok Packaging, komt u erachter dat ze veel soorten verpakkingen verkopen. Om te weten te komen welke verpakking u nodig heeft hebben wij ze allemaal op een rijtje gezet! 

  • We beginnen bij de gripzakken. Deze zakken zijn ideaal voor het verpakken van kleine materialen zoals schroeven en spijkers. Het is gemaakt van stevig materiaal dus het gaat niet zomaar stuk. Ook zit er een sluiting aan die altijd open en dicht kan. Bovendien zit er ook nog een ophanggaatje in! Ideaal dus!

  • De tweede zijn verzendverpakkingen. Dit bestaat uit gewone enveloppen van verschillende formaten, enveloppen met luchtkussen en verzendzakken. Met deze verpakkingen kunt u gemakkelijk iets via de post opsturen.

  • Papieren zakjes. Deze zakjes zijn erg handig wanneer u een klein materiaal moet verpakken of verzenden. Denk aan zaadjes of postzegels. Ook kun je op deze zak gewoon iets schrijven. Op deze manier hoef je geen apart etiket erop te plakken!

  • Stazakken. Deze zakken zijn ideaal om producten zoals rijst te verpakken. Deze zakken zijn zo gemaakt dat ze blijven staan. U kunt ze dus gemakkelijk kwijt in uw keuken!

  • Blokbodemzakjes. Met deze zakjes kunt u uw product om een mooie manier presenteren. Ook deze kunt u eenvoudig kwijt in uw keuken!

  • Headerbags. Deze zakken zijn ideaal voor het ophangen van office supplies, wenskaarten, sticker en etiketten en meer!

  • Ritszakken. Deze zakken zijn transparant, waardoor je de inhoud nog altijd kunt zien. Deze zakken hebben een blauw schuifje, waardoor je het gemakkelijk open en dicht kunt doen!

Verpakkingen van Blok Packaging

Bent u er nog niet uit welke verpakking het beste bij uw product past? Neem dan snel een kijkje op de website van Blok Packaging voor alle informatie over de verpakkingsmaterialen. Ook kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice voor al uw vragen!

 

https://blokpackaging.com/