Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Het perfecte gaming-device

Binnen de gamerscommunity is het een veel gediscussieerd onderwerp: welke device is de beste? Het antwoord dat vaak naar voren komt is dat het voor iedereen verschilt. Toch is dit niet helemaal waar, want wat nou als het mogelijk is om zelf een laptop samen te stellen, perfect voor jouw wensen. Via BTO is het mogelijk om precies dit te doen. Met hun hulp, kan je jouw eigen gaming laptop samenstellen

Hoe werkt het?

BTO maakt het mogelijk om elk onderdeel van een laptop te kiezen naar hoe jij het wil. Wanneer je veel verschillende games speelt, is het handig om een grote opslag te hebben. Maar, misschien ben je wel helemaal niet geïnteresseerd in een heel groot beeldscherm. Je kan er dan voor kiezen om niet voor het grootste scherm te gaan, maar later wel een grote opslagruimte toe te voegen. Door verschillende upgrades toe te voegen, kan je ervoor zorgen dat jij je gedurende het gamen nergens meer zorgen over hoeft te maken. Ook is het mogelijk om achteraf nog extra pakketten toe te voegen, zoals bijvoorbeeld een Office-pakket, mocht je je gaming laptop ook voor school, of werk gebruiken.

Toxic Gaming

Een goed voorbeeld van een perfecte gaming laptop, zijn de laptops van Toxic Gaming. Deze laptops komen met de beste onderdelen die jij je maar kan indenken. Zo is hij uitbreidbaar tot 64GB, kan er een Krachtige Core i5, i7 of i9 in en is er ruimte voor maar liefst 4 snelle SSD’s; allemaal onderdelen die jij als gamer nodig hebt voor de optimale ervaring. Toxic Gaming maakt laptops voor de gamers, en weet dus precies wat jij nodig hebt. Ook bij een laptop van Toxic Gaming is het mogelijk om deze zelf samen te stellen via BTO, zo dat je hem precies kan aanpassen naar jouw eigen wensen. 

Heb je vragen?

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van je eigen gaming laptop, of heb je vragen over het samenstellen hiervan? Neem dan een kijkje op de website van BTO. Door de ingebouwde chatfunctie kan jij direct al je vragen stellen, zodat jij de perfecte aanschaf kan doen. 

 

https://www.assist-act.nl/