Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Gelukkig vertrek regels

werk zoeken

Uit mijn zeer lange ervaring met rekrutering blijkt dat elk zeer aanstootgevend, onverdiend ontslag of mijn eigen gedwongen vertrek uit gedwongen vertrek, leidt tot een grote start in mijn carrière. Via een hindernisbaan, maar zeker. Over ongeveer zes maanden of een jaar. Daarom moet je nu je zwarte menstruatie gewoon doormaken, volhouden.
Hoe te overleven als je wordt ontslagen
Bouw geen wrok bij uzelf op. Probeer niet te denken dat u “weg” bent. Probeer de activiteiten van de opvolger tot een minimum te beperken. Probeer over te schakelen: lees zo min mogelijk sociale netwerken, dood werkboodschappers, werk mail, stel een moratorium in op oproepen. Laat u niet misleiden door gesprekken – het was vroeger goed met u, maar nu is het walgelijk. Zelfs als het je lijkt dat dit waar is – zulke gesprekken vernietigen je, keren je terug naar gisteren, en dit brengt natuurlijk geen geluk.
Overschakelen – ga op vakantie. Als er helemaal geen geld is, ga dan naar het landhuis. In uw stad, in een vertrouwde omgeving, kunt u niet wisselen.
Spring er niet uit vanwege hysterie bij de eerste klus die voor je komt – dit is geen oplossing. Het zal niet goed zijn. uitademen, onderzoeken, nadenken over wat je daarna wilt.
Schrijf een boek. Hoogstwaarschijnlijk voegt u het niet toe, en als u dat doet, ligt het op tafel. Maar geloof me, in Rusland vervangt het boek de psychoanalyticus.
Bedenk dat u over zes maanden of een jaar gelukkig zult zijn. En het moet gewoon worden ervaren. En jij, hoe eerder je gelukkig zult zijn, hoe eerder je deze pagina in jezelf omslaat.

https://vacatures.today/cat/Technical17.html

https://www.vindazo.be