Assist Act
Image default
Aanbiedingen

5 Redenen waarom je nooit te oud bent voor een potje lasergamen

Je bent niet te oud om te lasergamen. Een middagje lasergamen is de perfecte manier om herinneringen op te halen en je jong te voelen. In deze blog lees je 5 redenen waarom je nooit te oud bent voor een heerlijk potje lasergamen!

 

1. Ga voor de verandering eens niet naar de sportschool

Nee, je kunt niet gewoon achterover leunen en ontspannen. Het is een actief spel waarbij je je tegenstander moet achtervolgen of een schuilplaats moet vinden. Natuurlijk kun je je op een strategische plek verstoppen, maar als iedereen dat doet, wordt het spel erg lang en is het toch nog nodig om naar de gevreesde gym te gaan. Dus storm op je tegenstanders af en versla ze?

 

2. Gezonde competitie

Als je iemand bent die altijd wilt winnen, zijn lasergames een goed excuus om schaamteloos fanatiek te zijn. Dit betekent ook dat je boos kunt worden als je verliest. Maar gelukkig gebeurt dat niet, want jij bent natuurlijk hoe dan ook de beste speler.

 

3. Wees de coolste ouder

Als je tijdens een schoolreisje of op een kinderfeestje lasergames speelt, is het zeker slim om als ouder mee te doen. Je maakt je kind trots en zijn of haar vriendjes zullen denken dat jij de coolste ouder van de hele klas bent. Wie wil dat nou niet?

 

4. Een middagje uit de dagelijkse sleur

Vergeet niet om een leuke tijd te hebben! Het dagelijkse leven op het werk kan erg vermoeiend zijn. Een spelletje lasergame haalt je uit je sleur. Het is ook nog eens goed voor je mentale gezondheid. 

 

5. Unieke familietraditie

Veel families organiseren van tijd tot tijd een familiedag. Maak er een traditie van om elk jaar met de hele familie te lasergamen. Je kunt lasergamen op een locatie van uw keuze. Verander bijvoorbeeld elk jaar de achtertuin en voeg extra verstopplekken toe. Tip: Het bijhouden van de resultaten van elke familiedag zal de competitie nog intenser maken en jullie nog dichter bij elkaar brengen!

 

https://www.bubbelbal.nl/