Assist Act
Image default
Aanbiedingen

3 punten waar je rekening mee moet houden bij het aanschaffen van een e-sigaret

Ben jij ook klaar met de reguliere sigaret en wil je graag overstappen naar een e-sigaret? Dan is het handig om hier wat meer informatie over te krijgen. Een e-sigaret werkt namelijk net iets anders. Wanneer je niet goed weet waar je moet beginnen, raden we je aan om eens een kijkje te nemen op websites zoals SmokeSmarter.nl. Zij vertellen je alles over de e-sigaret, e-liquid en alle andere zaken. 

Om te beginnen met vapen, is het handig rekening te houden met de volgende drie punten. Deze lichten we nu toe:

Weggooien of houden? 

Wanneer je al jarenlang een reguliere roker bent, ken je het vast wel. Het pakje is snel leeg en wanneer je sigaret hebt opgerookt, gooi je het in de asbak. Voor sigaretten heb je namelijk geen andere keuze. Maar bij een e-sigaret werkt het toch anders. Zo heb je twee verschillende soorten: de wegwerpbare varianten en niet-wegwerpbare varianten. De wegwerpbare varianten gooi je weg wanneer de vloeistof (e-liquid) in de e-sigaret op is. Je kunt deze dan gewoon in de prullenbak deponeren. Maar het is ook mogelijk een e-sigaret te kopen die hervulbaar is. Je vult dan telkens de e-liquid opnieuw bij. De e-sigaret heeft een langere gebruiksduur en is daarom beter voor het milieu. 

E-sigaret met of zonder nicotine? 

Nadat je de keuze hebt gemaakt tussen het soort e-sigaret, is het tijd voor het volgende punt. Koop je e-liquid mét of zonder nicotine? Nicotine wordt door sommige mensen gezien als een boosdoener. Maar om te stoppen met roken is het soms lastig meteen afscheid te nemen van het stofje. Daarom wordt er genoeg e-liquid aangeboden waar nicotine in zit. Wil je wel vapen maar dan zonder nicotine? Dat is ook mogelijk. Er zijn namelijk ook vloeistoffen waar geen nicotine in zit. Op deze manier kun je genieten van de e-sigaret zonder het verslavende stofje binnen te krijgen.

Welke accu ga jij gebruiken?

Tot slot is het handig om te bepalen welke accu jij gaat gebruiken voor jouw e-sigaret. Weet jij van jezelf dat je veel gaat vapen? Dan is het verstandig om een accu te nemen die een capaciteit heeft van 2000 mAh of meer. Met deze accu gaat je e-sigaret langer dan een dag mee. Gebruik je de e-sigaret niet vaak en bijvoorbeeld alleen op feestjes? Dan heb je genoeg aan een batterij van 650 mAh. 

https://www.smokesmarter.nl/