Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Zorg ervoor dat kinderen veilig kunnen spelen

De veiligheid van kinderen is uiterst belangrijk. Vaak zien ze zelf de risico’s niet en denken ze niet lang genoeg na. Kinderen spelen natuurlijk op veel verschillende plaatsen. Denk maar aan een schoolplein, een speeltuin, of een andere omgeving. Hoe kun je er dan voor zorgen dat de gevolgen van bijvoorbeeld een val niet zo groot zijn en dat kinderen onbezorgd kunnen blijven spelen? Onze voorkeur gaat uit naar houtsnippers van 123natuurproducten. Wij zullen u er alles over vertellen.

 

Houtsnippers

Dit type bodembedekking is een duurzame, onderhoudsarme en zachte oplossing voor kinderspeelplaatsen. Ze zijn vrij van splinters en hebben een dempend effect. Als een kind bijvoorbeeld van een speeltoestel valt, is de impact niet zo groot. Bovendien heeft u nauwelijks omkijken naar de houtsnippers en hoeft u ze niet vaak te vervangen. Wordt de speeltuin veel gebruikt, dan zullen de houtsnippers wel vervangen moeten worden. Op deze manier kunt u uw speeltuin veilig houden.

 

De voor- en nadelen van houtsnippers.

Houtsnippers zijn een kosteneffectieve optie voor een speelplaats verharding. Ze zijn ook gemakkelijk en snel verkrijgbaar. Kijk bijvoorbeeld eens op 123natuurproducten.nl en zie wat houtsnippers te bieden hebben. Er zijn namelijk veel verschillende soorten beschikbaar. U kunt kiezen uit grove en gezeefde houtsnippers. Ook zijn houtsnippers duurzaam en gaan ze lang mee. Er zijn zelfs houtsnippers die bijzonder milieuvriendelijk zijn. Deze zijn bijvoorbeeld bedoeld van sierbomen. Ze worden bijvoorbeeld niet gebruikt voor het maken van latten, planken en andere dingen waar bomen normaal gesproken voor gebruikt worden. Het grootste nadeel van houtsnippers is dat ze van tijd tot tijd vervangen moeten worden. Ook is het mogelijk dat houtsnippers hier en daar verschuiven, waardoor ze iets minder veilig zijn.

 

Verschillende soorten en maten

Zoals gezegd zijn houtsnippers verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Er zijn houtsnippers in rood en antraciet, maar ook in hardhout en zachthout. Het hangt er maar net vanaf waar u naar op zoek bent. Met een mooie soort houtsnippers kunt u ook een speelplaats verfraaien.

 

 

 

https://www.123natuurproducten.nl/