Assist Act
Image default
Woningen

Wilt u verhuizen, met deze verhuistips bespaart u geld.

appartement te koop

Weggaan gaat meestal gepaard met stress en uitgaven (geld en energie). Wat wilt u het liefst doen om de verhuizing soepel te laten verlopen en kosten te besparen? Hier zijn enkele handige tips voor slimme bewegingen.

U belt een professioneel verhuisbedrijf

1) Kies de juiste periode om te verhuizen

Vermijd verhuizen tijdens schoolvakanties, zomer of het einde van de maand. Maakt u gebruik van een verhuisbedrijf, dan kan de prijs met 20% tot 50% fluctueren.

2) Sorteer uw bezittingen voordat u verhuist

We hoeven u niet te vertellen: hoe minder transport, hoe beter! Kies daarom uw bezittingen, meubels en kleding. Verhuizen is een ideale gelegenheid om overtollige spullen kwijt te raken.

3) Vraag de verhuizing om een ​​offerte

Het is het beste om 3 verhuisbedrijven offertes te laten maken (ze zijn gratis). Om onaangename ongelukken te voorkomen, kunt u het beste u vragen om naar de locatie te gaan om u te zoeken.

Om prijzen te begrijpen, vindt u op internet tools voor het vergelijken van mobiele bedrijven.

4) Voorkom schade aan items

Het deel van het contract dat door u en de professional is ondertekend, biedt een verzekering voor items die tijdens het verkeer beschadigd zijn geraakt. Als u echter waardevolle spullen bezit, kan een aanvullende schadeverzekering uitkomst bieden.

Krijg een lening op afbetaling

Wilt u een verhuisbedrijf financieren om een ​​nieuwbouwwoning te verhuizen en renoveren dan is een persoonlijke lening de ideale oplossing.

U regelt zelf de verhuizing

1) Geschatte belasting

Organiseer uw spullen en bepaal vervolgens de grootte en het gewicht van de dozen, meubels en voorwerpen die u wilt verplaatsen. Op deze manier kunt u de belading inschatten en het benodigde voertuig bepalen.

2) Met welke auto kun je rijden?

Het huren van een geschikte bestelwagen kost veel geld. Kunt u een vrachtwagen of lichte vrachtwagen lenen van uw familie of vrienden?

Zo niet, bel dan een bedrijf dat een mobiele vrachtwagen huurt.

Begin minimaal 1 maand van tevoren. Zo kies je een goedkope datum en tijd en zorg je ervoor dat je gebruik kunt maken van de truck van jouw keuze.

3) Onbezorgd bewegen zijn alle kleine details

Stel uzelf voordat u begint een paar belangrijke vragen om onaangename verrassingen te voorkomen.

Wat zijn de afmetingen van straten, trottoirs, liften en trappen?

Kan ik gemakkelijk in de buurt parkeren om te laden bij vertrek en te lossen bij aankomst?

Wat is de gemakkelijkste manier?

4) Vraag je vrienden om je te helpen verhuizen

Veel handen kunnen de werkdruk verminderen! Vertel uw kennissen daarom lang genoeg van tevoren om er zeker van te zijn dat ze vrij zijn.

Premies en financiële ondersteuning om een ​​gematigd inkomen te krijgen bij verhuizing

Mensen met een laag inkomen kunnen onder bepaalde voorwaarden een verhuisvergoeding krijgen. De voorwaarden zijn erg streng en het ene gebied is anders dan het andere.

huis te koop balen

https://be.propenda.com