Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Waterflessen als perfect promotiemiddel voor sportclubs

Waterflessen als perfect promotiemiddel voor sportclubs

Sportverenigingen zijn vaak aanwezig op vele sportevenementen en toernooien en zorgen daarmee voor flinke exposure en bekendheid. Maar wist je dat het bedrukken van waterflessen met het logo van je bedrijf ook een effectieve manier is om je naamsbekendheid te vergroten? Waterflessen bedrukken van Loopper zijn immers onmisbaar voor elke sporter en worden dagelijks gebruikt. In deze blog gaan we dieper in op waarom waterflessen zo’n perfect promotiemiddel zijn voor sportclubs.

 

Waterflessen zijn populair onder sporters

Of het nu gaat om voetbal, tennis, hockey of fitness; water drinken tijdens het sporten is essentieel om gehydrateerd te blijven en goede prestaties te kunnen leveren. Waterflessen zijn daarom een populair en praktisch geschenk voor sporters, waardoor je als bedrijf een grote doelgroep bereikt. Bedruk de waterflessen met je bedrijfslogo en je zorgt automatisch voor meer bekendheid en exposure.

 

Promoot je bedrijf op evenementen

Sportevenementen en -toernooien zijn een uitgelezen kans om je bedrijf te promoten. Of het nu gaat om een lokale sportvereniging of een groot toernooi; bedrukte waterflessen met jouw bedrijfslogo zijn een slimme manier om jouw merknaam op een positieve manier onder de aandacht te brengen. Bovendien kan dit ook voor jou als bedrijf veel voldoening geven, omdat je bijdraagt aan het gezondheidsbewustzijn van de deelnemende sporters.

 

Verhoog de duurzaamheid

Het gebruik van waterflessen als promotiemateriaal is niet alleen effectief, maar ook een duurzame keuze. Door de flessen te personaliseren en uit te delen, stimuleer je sporters om minder wegwerpflessen te gebruiken en help je ze bij te dragen aan een beter milieu. Op deze manier zorg je er als bedrijf voor dat je niet alleen jouw naam promoot, maar tegelijkertijd ook bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Stijlvolle en functionele promotiemiddelen

Een stijlvolle waterfles met het logo van jouw bedrijf is niet alleen praktisch, maar ook visueel aantrekkelijk. Als jouw bedrijf een strak en modern design heeft, kun je dit laten terugkomen op de waterflessen. Door een uniek design te kiezen, kun je jouw merknaam extra laten opvallen en een onuitwisbare indruk achterlaten bij de sporters. Een ander stijlvolle en functionele promotiemiddel zijn bedrukte tassen van Loopper. Dit is voor sporters een perfect middel om hun spullen mee te nemen naar bijvoorbeeld de gym. 

 

Budgetvriendelijk promotiemateriaal

Het bedrukken van waterflessen met jouw bedrijfslogo is ook een budgetvriendelijke manier om je bedrijf te promoten. Het is veel goedkoper dan het plaatsen van een advertentie in een magazine, op de televisie of op sociale media. Bovendien krijgen de mensen die de waterflessen ontvangen een tastbaar geschenk, waardoor ze de merknaam gemakkelijker onthouden.

In deze blog hebben we gezien dat waterflessen een perfect promotiemiddel zijn voor sportclubs en evenementen. Waterflessen zijn populair en praktisch, bevatten een duurzaam element, zijn stijlvol en functioneel en tenslotte ook budgetvriendelijk. Door jouw bedrijfslogo te bedrukken op waterflessen die worden uitgedeeld aan sporters, draag je bij aan zowel jouw eigen naamsbekendheid als aan het hebben van een positieve bijdrage aan de gezondheid van de sporters en het milieu. Kortom, waterflessen zijn een slimme manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen en de naamsbekendheid te vergroten op een duurzame manier.

 

https://www.loopper.nl/