Assist Act
Image default
Woningen

Verhuizen met Erkende Verhuizers

 

Goed nieuws! Je hebt een nieuwe woning gevonden. Maar wat doe je nu? Opzoek naar een verhuisbedrijf dat jouw dierbare spullen veilig in je nieuwe woning plaatst, zo snel mogelijk al het kan uiteraard. Er zijn veer verhuisbedrijf actief in de omgeving Lelystad. Niet ieder verhuisbedrijf beschikt over dezelfde kwaliteit materialen en vakpersoneel. Zeker vandaag de dag ben je niet met ieder verhuisbedrijf verzekerd van de hoogste kwaliteit in de omgeving Lelystad. Om je te helpen een verhuisbedrijf te vinden hebben we hieronder een aantal aandachtspunten voor je op een rijtje gezet: 

 

Erkend verhuisbedrijf 

 

Wanneer je niet alleen naar de prijs onderaan de offerte kijkt zie je het verschil ik kwaliteit vrij snel. Is het verhuisbedrijf waar jij je offerte hebt gevraagd aangesloten bij de vereniging Erkende Verhuizers? Waneer een verhuisbedrijf erkend is door Erkende Verhuizers ben je verzekerd tot een waarde van 100.00,-, hierdoor hoefbij je geen zorgen te maken over je spullen. Alle verhuizers zijn voorzien van een certificaat en ben je verzekerd van enthousiast vakpersoneel. Kortom kies voor een erkend verhuisbedrijf al Oomen Verhuizers Flevoland.

 

Mogelijkheid om inboedel op te slaan 

 

Veel (verouderde) verhuisbedrijven maken gebruik van houten boxen om jouw spullen (tussentijds) op te slaan. Vaak staan deze boxen opgeslagen in vochtige en onveilige loodsen, het laatste wat je wil is dat je spullen beschimmelen of worden gestolen. Hierom kies je voor een opslagcentrum als die van Oomen Opslag. Het modernste opslag centrum ter wereld, zwaar beveiligd en voorzien van een geklimatiseerde omgeving. De verhuizers laden jouw spullen ter plaatsen in de opslagruimte die vervolgend zwaar bewaakt wordt opgeslagen. Flexibel opslaan met toegang tot je ruimte wanneer jij dit wilt.

 

https://oomenverhuizers.nl/