Assist Act
Image default
Winkelen

Van een lokale huishoudartikelen winkel naar een online warenhuis

Veel mensen bestellen hun huishoudartikelen tegenwoordig via het internet bij een online huishoudartikelen winkel. Om beter te kunnen inspelen op de wensen van de consument, hebben veel lokale winkels nu ook een webshop gelanceerd. Novy Boorsma uit het dorpje Kesteren is zo’n voorbeeld van een lokale ondernemer uit de Betuwe die de sprong heeft gemaakt naar een online warenhuis. Dat het bedrijf ooit begonnen is als een lokale onderneming, merk je nog steeds aan de grote betrokkenheid die wordt getoond tegenover klanten en de lokale gemeenschap. Dit uit zich in het feit dat het bedrijf verschillende lokale initiatieven ondersteunt en zich inzet om de leefbaarheid van het dorp te verbeteren. 

Alles wat je nodig hebt voor in huis vind je bij een online huishoudartikelen winkel

Dit bedrijf heeft dus sinds 2021 ook een webshop met een ruim aanbod aan huishoudelijke producten.  De basis van het assortiment wordt nog steeds gevormd door de huishoudelijke artikelen en kleine huishoudelijke apparaten, maar het assortiment van de webshop is uitgebreid met diverse andere essentiële producten. In de categorie huishoudelijke artikelen, kun je nog steeds diverse producten vinden die je nodig hebt in de keuken of tijdens het tafelen zoals borden, bestek, bakproducten en pannen. Ook kun je er mixers, koffiezetapparaten en waterkokers bestellen en andere huishoudelijke apparaten als strijkijzers en stofzuigers. Het assortiment omvat ook andere essentiële producten als paraplu’s, boodschappentrolleys handige opbergdozen, evenals kantoorartikelen en sfeerproducten als kaarsen. En ben je op zoek naar iets leuks voor een kind, dan kun je hier terecht voor speelgoed, schoolspullen, spelletjes en opblaaszwembaden. 

Bespaar tijd en plaats je bestelling online bij dé huishoudartikelen winkel

Online winkelen is niet alleen heel makkelijk, het scheelt je ook veel tijd en je hebt veel meer keuze. Heb je daarom iets nodig voor in de keuken of het huishouden, dan kun je eens een kijkje nemen in de webwinkel Novy Kesteren. Je bent natuurlijk ook nog steeds van harte welkom in de huishoudartikelen winkel in Kesteren.

https://www.novykesteren.nl/