Assist Act
Image default
Winkelen

Ontvang uniek advies over tegels in deze showroom in ’s-Hertogenbosch

Zoekt u naar een tegelspeciaalzaak waar de medewerkers echt tijd nemen voor u als klant? Bij Toon den Otter, een familiebedrijf dat sinds 1978 in Empel zit, staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Als u tegels wilt kopen voor uw woning in ’s-Hertogenbosch of Oss, geven de medewerkers u degelijk en uniek advies. Laat weten wat uw wensen zijn, zodat een van de tegelspecialisten met u mee kan denken over de tegels die in het huidige tegelassortiment aanwezig zijn. Een paar tegelseries bekijkt en bestelt u in de online winkel van dit bedrijf. Toch is het zeker een aanrader om de tegelshowroom in Empel te bezoeken. Dan krijgt u een compleet beeld van de collectie met tegels.

Ontdek de tegels die passen bij verschillende vloerstijlen

Vooral het aanbod met tegels voor vloeren is groot als u de winkel in regio ’s-Hertogenbosch en Oss bezoekt. Uiteraard koopt u ook wandtegels bij deze handel, maar de nadruk ligt op vloertegels. Bekijk op uw gemak de tegels en vergelijk ze met elkaar. Zo koopt u straks weloverwogen de tegels die passen bij de vloerstijl die u wenst te creëren in huis. Als u ook nieuwe wandtegels wilt, kunt u deze vergelijken met de vloertegels die u wilt aanschaffen. Hierdoor weet u zeker dat de tegels goed bij elkaar passen.

Koop de tegels die u het mooist vindt

Als u de tegels in regio ’s-Hertogenbosch en Oss heeft gevonden die helemaal passen bij uw smaak, rekent u deze eenvoudig af in de winkel. Vervolgens neemt u ze mee naar huis. Indien u dit wenst, is het mogelijk dat u de tegels thuis laat leveren. Bekijk op de website van Toon den Otter in welke plaatsen zij de tegels thuisbezorgen. Neem contact op met de tegelshowroom als u voorafgaand aan uw bezoek al vragen heeft.