Assist Act
Image default
Winkelen

Ontvang uniek advies over tegels in deze showroom in ’s-Hertogenbosch

Zoekt u naar een tegelspeciaalzaak waar de medewerkers echt tijd nemen voor u als klant? Bij Toon den Otter, een familiebedrijf dat sinds 1978 in Empel zit, staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Als u tegels wilt kopen voor uw woning in ’s-Hertogenbosch of Oss, geven de medewerkers u degelijk en uniek advies. Laat weten wat uw wensen zijn, zodat een van de tegelspecialisten met u mee kan denken over de tegels die in het huidige tegelassortiment aanwezig zijn. Een paar tegelseries bekijkt en bestelt u in de online winkel van dit bedrijf. Toch is het zeker een aanrader om de tegelshowroom in Empel te bezoeken. Dan krijgt u een compleet beeld van de collectie met tegels.

Ontdek de tegels die passen bij verschillende vloerstijlen

Vooral het aanbod met tegels voor vloeren is groot als u de winkel in regio ’s-Hertogenbosch en Oss bezoekt. Uiteraard koopt u ook wandtegels bij deze handel, maar de nadruk ligt op vloertegels. Bekijk op uw gemak de tegels en vergelijk ze met elkaar. Zo koopt u straks weloverwogen de tegels die passen bij de vloerstijl die u wenst te creëren in huis. Als u ook nieuwe wandtegels wilt, kunt u deze vergelijken met de vloertegels die u wilt aanschaffen. Hierdoor weet u zeker dat de tegels goed bij elkaar passen.

Koop de tegels die u het mooist vindt

Als u de tegels in regio ’s-Hertogenbosch en Oss heeft gevonden die helemaal passen bij uw smaak, rekent u deze eenvoudig af in de winkel. Vervolgens neemt u ze mee naar huis. Indien u dit wenst, is het mogelijk dat u de tegels thuis laat leveren. Bekijk op de website van Toon den Otter in welke plaatsen zij de tegels thuisbezorgen. Neem contact op met de tegelshowroom als u voorafgaand aan uw bezoek al vragen heeft.

Gerelateerde artikelen

Geef houten speelgoed cadeau, zoals een poppenwagen met naam

Bekijk het assortiment van deze online babywinkel

Ontdek de heerlijke producten van deze natuurwinkel in Doorn