Assist Act
Image default
Woning en Tuin

Laat uw bestrating vernieuwen door Egalisee Bestratingen

Wilt u nieuwe bestrating laten aanleggen voor uw tuinpad, terras of oprit? Voor sierbestrating in Breda kan Egalisee Bestratingen u uitstekend van dienst zijn. U heeft voor de aanleg van bestrating de keuze uit diverse tegel- en steensoorten. Zoekt u een steensoort die ongevoelig is voor krassen? Dan is hardsteen een goede optie. Wilt u een tegel met een natuurlijke uitstraling? Dan zijn keramische tuintegels geschikt. Zoekt u een tegel die niet te duur is? Dan zijn betontegels een goede mogelijkheid. Voor een authentieke uitstraling zijn kinderkopjes een goede keuze.

Naast bestrating kunt u Egalisee Bestratingen ook inschakelen voor andere werkzaamheden in en om uw tuin heen. Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit. Zo is het ook mogelijk om een nieuwe schutting te laten bouwen of een gazon, vijver of zwembad aan te laten leggen.

Tuin laten ontwerpen

Wilt u een compleet ander ontwerp voor uw tuin of patio? Een tuinontwerp Etten leur door Egalisee Bestratingen behoort ook tot de mogelijkheden. U kunt aan de tuinarchitecten laten weten wat u voor ogen hebt. Uw voorkeuren worden vervolgens vertaald in een schets en de opties worden met u besproken. Vervolgens komt er een definitief tuinontwerp. Deze kan ook een totaalplan voor de beplanting bevatten. Daarna zullen de medewerkers het tuinontwerp met zorg gaan aanleggen.

Meer over Egalisee Bestratingen

De specialisten van Egalisee Bestratingen hebben de nodige ervaring opgebouwd en beschikken over het juiste materieel. Wanneer u online een offerte aanvraagt, krijgt een idee wat de kosten ongeveer zullen zijn.  

Heeft u nog vragen of wilt u advies van Egalisee Bestratingen? Dan kunt u altijd contact opnemen op telefoonnummer: 06-38932453 of 06-53650609.Of u kunt via de contactpagina een e-mail zenden.

Bent u niet woonachtig in Breda of Etten-leur? Egalisee Bestratingen kan u van dienst zijn in de hele regio. Van Zevenbergen tot Oosterhout en van Breda tot Rijsbergen.

https://www.egaliseebestratingen.nl/