Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Kauwgom

Voor welke kauwgom kies jij?

Je hebt vast wel een keer kauwgom gehad. Je hebt zin in verschillende smaken en kleuren. Met de één maak je een grote bellen en smaakt het naar snoepjes terwijl je met de ander een hele frisse adem hebt. Ben jij benieuwd naar de verschillende soorten kauwgom? Lees dan gauw verder!

Verschillende smaken kauwgom

Er zijn vele verschillende merken die kauwgom verkopen. Op de website van CandyOnline staat er een hele lijst. Een van de populairste merken is Bubblicious, de roze vierkante kauwgompjes waarmee je de grootste bellen kunt blazen. Je hebt ze vast wel eens gezien in de supermark. Maar wist je ook dat ze ook in andere kleuren en smaken bestaan? Op de website van CandyOnline staat er een hele lijst. Naast dit bekende merk zijn er nog vele andere varianten, zoals Jawbreakers en Frizzy Pazzy. De Jawbreakers zijn toverballen die van smaak en kleur veranderen, waarna je uiteindelijk kauwgom overhoud. De Frizzy Pazzy is een kauwkom variant die knettert tijdens het kauwen. Naast de zoete kauwgom heb je ook kauwgom die zorgt voor een frisse adem. Misschien ken je hier wel een merk van, zoals Mentos. Al deze verschillende smaken kauwgom vind je op CandyOnline!

Wat biedt Candy Online

Naast de vele verschillende soorten kauwgom die CandyOnline aanbiedt heb je ook heel veel verschillende snoepgoed. CandyOnline heeft alles in huis. CandyOnline biedt vele voordelen, namelijk bij een besteding vanaf €100,- wordt jouw bestelling gratis thuisbezorgt! Dat is niet het enige, bij CandyOnline heb je ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Bekijk de webshop voor jouw favoriete snoepgoed.

Meer informatie

Heb jij nog een vraag of wil je meer informatie? De klantenservice van CandyOnline staat voor jou paraat. Stuur een e-mail naar de klantenservice of chat via de website met een medewerker. Daarnaast is CandyOnline ook telefonisch bereikbaar. De klantenservice is bereikbaar tussen 09:30 uur  en 16:30 uur voor het beantwoorden van al jouw vragen.

 

 

https://www.candyonline.nl/