Assist Act
Image default
Winkelen

Geef houten speelgoed cadeau, zoals een poppenwagen met naam

Wanneer je je (klein)kind speelgoed cadeau wilt doen dat lang mooi blijft, is houten speelgoed een uitstekende keuze. Door het gebruik van hoge kwaliteit hout is het speelgoed stevig, waardoor het niet snel stukgaat en al geschikt is voor kinderen vanaf één jaar. Daarnaast voelt het natuurlijke materiaal lekker warm aan. Bij Poppenpret vind je een prachtige, houten poppenwagen die eventueel ook met naam te personaliseren is. De eerdergenoemde eigenschappen zorgen ervoor dat dit al snel het favoriete speelgoed van je kind is.

Een houten loopwagen met bijpassend dekentje voor de pop van je (klein)kind

Speelgoed is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Je kind ontwikkelt vaak een band met de pop, omdat deze steun biedt in moeilijke situaties. Een loopwagen voor de pop van je kind mag zeker niet ontbreken. Daarom bestel je bij Poppenpret een houten poppenwagen in verschillende kleuren, die je ook kunt kopen met een naam. Dit gaat heel eenvoudig met een naamsticker van slechts € 7,50. Wil je graag een houten loopwagen aanschaffen en heeft je kind nog geen pop? In deze webshop vind je naast houten speelgoed ook zonnekindpoppen, die zijn gemaakt in fairtrade-ateliers in India, en handgemaakte dekentjes. Voor de poppen wordt gebruikgemaakt van schapenwol en tricot. Ze zijn bovendien ontzettend stevig, waardoor ze ook geschikt zijn voor kleine kinderen.

Kies uit verschillende kleuren poppenwagens

De houten poppenwagens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals blauw, rood en roze, en je stemt de sticker met naam hier eenvoudig op af. Daarnaast is er een bijzondere lijn van loopwagens beschikbaar, die zijn voorzien met een bloemetje of hartje aan de zijkant. Je (klein)kind zal ontzettend blij zijn met dit unieke, gepersonaliseerde cadeau. Heb je vragen of wil je de producten eerst op locatie in Almelo bekijken? Neem dan contact op met Poppenpret voor persoonlijk advies.

https://www.poppenpret.nl/