Assist Act
Image default
Winkelen

Een duurzaam surfshirt online bestellen: hier zit je zeker goed

Als iemand die van surfen houdt, of die veel bezig is met watersport en de bijbehorende levensstijl, is de natuur voor jou van groot belang. Je bent regelmatig buiten en vindt het belangrijk dat de natuur voor jou onbeschadigd blijft en dat de aarde een toekomst heeft. Daarom kies je ook je kleding zorgvuldig uit en wil je alleen duurzame opties overwegen. Bij SWAKiKO ben je dan aan het juiste adres, want daar kun je een duurzaam surfshirt online bestellen waarvan je zeker weet dat deze op een milieuvriendelijke- en verantwoorde manier is samengesteld. Daarbij hanteert deze winkel een werkwijze waardoor je je ook over de levering geen zorgen hoeft te maken.

Twee keurmerken als bewijs

Bij kleding zijn verschillende aspecten belangrijk op het gebied van duurzaamheid. Het is belangrijk dat deze op een maatschappelijk verantwoorde manier in elkaar is gezet en dat de mensen die dat doen onder goede omstandigheden kunnen werken. Daarbij moet het katoen dat gebruikt is ook biologisch zijn en op een manier geteeld worden, waardoor de aarde geen schade wordt aangericht. Bij deze winkel kun je een duurzaam surfshirt online bestellen die voorzien is van twee keurmerken, namelijk Fairwear en GOTS. Deze vertellen je dat het product maatschappelijk verantwoord is geproduceerd en dat het materiaal 100% biologisch is.

Ontdek een print die niet uitwast

Naast duurzaamheid wil je ook kwaliteit en dat krijg je bij SWAKiKO ook. Zou je bij hen een duurzaam surfshirt online bestellen, dan is deze voorzien van een print die volledig door het katoen is aangebracht. De inkt trekt in de vezels door en hecht zich daarna vast, omdat ze daar een speciale techniek voor gebruiken. Dat heeft weer als gevolg dat de print haarscherp is en dat deze nauwelijks uit de stof te wassen is. Voeg hier een volledig CO2-neutrale levering aan toe en je weet zeker dat je bij deze webwinkel zonder schuldgevoel een duurzaam surfshirt online kunt bestellen.

https://www.swakiko.com/nl/