Assist Act
Image default
Meubels

De meest bijzondere kinderbedden die je kunt kopen

Op zoek naar kinderbedden die bijzonder en uniek zijn? Er zijn veel leuke kinderbedden waaruit je kunt kiezen, maar wanneer je voor iets speciaals wilt gaan moet je best wel wat zoeken. Voordat je de meest bijzondere kinderbedden tegenkomt. Er zijn vele verschillende typen speciale kinderbedden. Voor zowel jongens als meisjes valt er genoeg te kiezen. Het is ontzettend leuk om je kind een plezier te geven met een uniek kinderbed. Dat zal hij of zij zeker zijn of haar hele leven herinneren en hier goede herinneringen op halen. Misschien dat de een van de bijzondere kinderbedden zoals wij hieronder beschrijven perfect bij jouw kind past.

Een boomhutbed

Wanneer je merkt dat jouw kind al op vroege leeftijd ontzettend van de natuur kan genieten en graag buiten speelt, is een boomhutbed misschien dat type bijzondere bed wat het verschil gaat maken in de kinderslaapkamer. Het is zonder twijfel een van de meest avontuurlijke bedden die je zult tegenkomen. Sommige boomhutbedden zijn erg creatief en voorzien van vele, leuke details. Natuurlijk kun je ook zelf leuke details op het dak of zijkanten van het bed schroeven. Zoals een naambordje of leuke zinspreuk. De meeste boomhutbedden zijn uitgerust als halfhoogslaper. Waar je kind aan de voorkant of zijkant van het bed in het bed kan klauteren. Enkele modellen bevatten naast het boomhutbed ook handige opbergruimte, zoals je bij een kajuitbed. Zo’n bijzonder bed met opbergruimte is ideaal voor in de kleinere slaapvertrekken.

Hemelbedden

Een hemelbed is misschien wel een van de meest bijzondere kinderbedden waarin je je dochter kan laten slapen. Een hemelbed is lief en elegant. Wat een groot voordeel is van een hemelbed ten opzichte van andere type meisjesbedden zoals een prinsessenbed, is dat je dochter er een stuk langer van zal kunnen genieten. Een tienermeisje slaapt nog prima in een hemelbed, waar een roze prinsessenbed iets zou zijn waar ze niet meer in wil slapen en te kinderlijk vindt. De gordijnen of voile die bij hemelbedden zitten, kun je wanneer je deze wilt veranderen of verwijderen. Qua design heb je hemelbedden in verschillende maten en stijlen. Van een Scandinavische uitstraling tot en met metalen hemelbedden. Ook binnen de halfhoogslapers vind je enkele hemelbedden. 

Autobedden

Wanneer je zoon of dochter verzot is van auto’s en papa ook graag in een mooie bolide de deur uitgaat, wordt een autobed wel op prijs gesteld! Deze snelle wagens lijken wel echt. Neem nou bijvoorbeeld het autobed le mans rood. Dit bed lijkt wel een regelrechte kopie van een mooie Lotus. Met schitterend spoiler en lichtmetalen velgen. Er zitten ook echt uitstekende wielen op vele autobedden Zo heeft je kind echt het idee in een raceauto te slapen. Naar bed brengen zal geen probleem meer zijn wanneer je zoon of dochter in een autobed slaapt. Wees gerust als ouder. Autobedden bewegen ondanks de wielen verder niet. Een autobed is 100% veilig.

Tipibedden

Een meer recentelijke trend zijn de tipibedden. Dit zijn vrij minimalistische kinderbedden, met een design dat doet denken aan een tipi oftewel indianentent. Er zit vaak een dak op een tipibed. Hierdoor zorg je voor een extra veilige sfeer voor je kinderen. In het kleurgebruik is er bij tipibedden vaak gebruik gemaakt van neutrale kleuren. Wit gelakt hout is leidend. Uiteraard kun je een wit tipibed naar hartelust versieren. Een handafdruk van je kind op het bed past ontzettend goed in dit thema. Evenals een leuke simpele schildering. Misschien dat je ook andere leuke accesoires kunt vinden, zoals een paard knuffel bijvoorbeeld. In het indianenthema kun je een gehele slaapkamer inrichten.

https://www.emob.nl/kinderkamer/kinderbedden