Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Aslan Glasfolie Melkglas

Toe aan vernieuwing? En of het pimpen van bijvoorbeeld je etalage of je glazen balkonscherm? Wij hebben de perfecte oplossing om het allemaal net iets mooier te maken. Het Aslan Glasfolie (melkglas) is ideaal voor bijvoorbeeld je glazen balkon schermen maar ook voor binnen gebruik denk bijvoorbeeld aan je raam in de woonkamer of slaapkamer, en zo zijn er nog wel veel meer mogelijkheden. Het folie is namelijk geschikt voor buitengebruik en binnen gebruik maar ook nog eens duurzaam met een professionele uitstraling! Het folie is makkelijk aan te brengen, zo gedaan! Een kind kan de was doen. Benieuwd hoe makkelijk het aanbrengen is? Lees dan snel verder!

 

Hoe ga je voor het beste resultaat?

Om voor het beste en mooiste resultaat te gaan is het belangrijk dat je het object goed schoonmaakt en uiteraard vetvrij is. Hiervoor kunt je het beste warm water gebruiken met een scheutje ammoniak. Nog een hele belangrijke tip: maak voor het plakken van je folie niet alleen het raam goed nat maar ook het folie zelf, je kunt hiervoor ook iets afwasmiddel toevoegen. En dan nu plakken maar! dit doe je het beste met een rakeltje. En het folie dat overblijft is gemakkelijk af te snijden met een liniaal en een scherp mes.

 

Waar Aslan raamfolie kopen?

Het Aslan raamfolie is zeker niet overal te koop. Dit komt omdat het eigenlijk alleen voor sign en beletterings bedrijven wordt geproduceerd. Vaak moeten dit soort bedrijven ook nog eens hele rollen van 50 meter lang afnemen. Gelukkig kan de particuliere klant nu toch in Nederland terecht voor een klein stukje Aslan folie. Bij Plakfoliewebshop verkopen ze namelijk verschillende soorten Aslan raam en plakfolie die niet alle B2B worden verkocht maar ook B2C. Zo kun je als particulier dus eindelijk gewoon professioneel raamfolie kopen zodat je je eigen ramen kunt beplakken en op die manier heel veel geld kunt besparen. En hele rollen hoef je daar niet af te nemen. Je kunt er ook terecht voor een stukje Aslan verduisterende folie van 50cm of een Aslan gezandstraalde raamfolie van 1 meter lang. Wil je dus je raam beplakken met wel echt goed raamfolie? Kies dan voor Aslan glasfolie!

 

https://www.plakfoliewebshop.nl/