Assist Act
Image default
Aanbiedingen

3 dingen die je kunt doen als je merkt dat je wasmachine het gaat begeven

Je wasmachine is best een essentieel apparaat in huis. Zonder je wasmachine kun je je kleren niet wassen en dat zou een heel stuk minder fris zijn. Nu kan het zijn dat je wasmachine al een tijdje meegaat en je het gevoel hebt dat deze het bijna gaat begeven… wat kun je doen om je hierop voor te bereiden? Wij geven je drie tips!

  1. Koop een nieuwe

Het is misschien de meest voor de hand liggende optie. Een nieuwe wasmachine kopen is natuurlijk geen alledaagse gebeurtenis, want deze dingen kosten niet niets. Maar als je wasmachine al jaren oud is en ook je kinderen heeft zien opgroeien, mag het misschien wel tijd zijn voor vervanging. Doe goed je onderzoek van tevoren, zodat je een wasmachine aanschaft die goed bij jou wensen aanpast. Daarbij kun je, als je goed zoekt, ook nieuwe wasmachines voor een redelijk lage prijs vinden. 

 

  1. Los het zelf op met nieuwe onderdelen

Deze methode vereist wat onderzoek en investering. Als je verstand hebt van machines en apparaten, helpt dat erg goed mee. Pak de handleiding van je huidige wasmachine erbij als je die nog hebt, en zoek uit welke onderdelen misschien aan vervanging toe zijn. Bestel deze vervolgens online en zet ze er handmatig in! Dit lijkt misschien een ingewikkeld klusje, maar als je het eenmaal gefixed hebt, kan je wasmachine door de nieuwe onderdelen weer een hele goede tijd mee! Het is daarnaast ook de meest kostenbesparende optie om je wasmachine nieuw leven in te blazen. 

 

  1. Laat je wasmachine repareren

Als je het zelf repareren van je wasmachine nog een lastige opgave vindt, kun je het ook laten doen door iemand die daar gespecialiseerd in is. Je betaalt hier dan wel voor, maar het is alsnog goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe wasmachine. Maak een afspraak, laat een deskundige kijken naar wat het probleem is en bespreek dan met elkaar wie er voor de onderdelen gaat zorgen. Wellicht is het goedkoper om zelf de onderdelen aan te schaffen en ze vervolgens te laten plaatsen door de reparateur. Onderdelen, niet alleen voor je wasmachine,  zijn gemakkelijk online te verkrijgen, specifiek voor elk merk en apparaat. We hopen dat jouw wasmachine snel weer wat toeren kan maken!

 

 

https://fixpart.nl/nl