Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Onmisbaar: een aggregaat!

Werk je in de bouw? Dan heb je vast weleens meegemaakt dat je op een plek werkt waar geen stroom is, of zomaar zonder stroom komt te zitten. Dan komt een aggregaat goed van pas. Een aggregaat wordt namelijk door een motor aangedreven om elektriciteit op te wekken. Een aggregaat kun je kopen, maar je kunt nu ook een aggregaat huren! Dit scheelt je kosten wanneer je hem niet vaak nodig hebt. Ook hoef je geen plek te hebben om hem op te bergen. Dit is dus erg handig en eenvoudig te gebruiken! Ben je benieuwd naar de soorten aggregaten die je kunt huren? Wij vertellen je het in deze blog!

De diverse aggregaten

Wanneer je een tijdelijke stroomvoorziening nodig hebt, dan is het dus erg handig om een aggregaat te huren. Een partij waar je je aggregaat kunt huren is 123Machineverhuur.nl. Deze partij verhuurt aggregaten die worden aangedreven door benzine en door diesel. Het aantal Watt wat een aggregaat op benzine kan leveren varieert van 1000 Watt tot en met 6000 Watt, en is daarom geschikt voor lichtere apparaten. Ook verhuren ze aggregaten op benzine van 6kva. Deze is voorzien van een aansluiting voor 230 volt én voor 400 volt krachtstroom. Dit maakt deze aggregaat geschikt voor zwaardere apparaten die veelal worden gebruikt in de bouw of industrie. De aggregaat op diesel levert ongeveer hetzelfde als die op benzine. Deze levert namelijk ook ongeveer 3000 tot en met 6000 Watt en heeft een spanning van 230 tot en met 400 volt. Het verschil tussen een aggregaat op benzine en een aggregaat op diesel is dat de diesel aggregaat bedrijfszekerder zijn. Een nadeel van deze aggregaat is dat deze erg luidruchtig is. Bedenk goed welke je nodig hebt voor je klus!

Een aggregaat huren bij 123Machineverhuur.nl

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle soorten aggregaten? Neem dan eens een kijkje op de website van 123Machineverhuur.nl voor meer informatie! Ook kun je terecht bij deze partij voor professioneel advies! Neem gerust contact op met de klantenservice van 123Machineverhuur.nl. De specialisten helpen je graag verder!

 

https://www.123machineverhuur.nl/