Assist Act
Image default
Woningen

Muurtegels voor in huis

Transformeer uw keuken met tegels die passen bij uw persoonlijke smaak. U hebt gekozen voor kasten en vloeren, maar er is nog een cruciale factor die uw droomkeuken ontwerp kan maken of breken. Wandtegels beschermen en personaliseren de hardst werkende ruimte in uw huis. Deze prachtige keramiek zal u inspireren met hun verfijnde stijlen. Een achterwand met cirkelpatroon fleurt een kleine keuken op. Deze porseleinen tegels in encaustische stijl van afium en het opgeschaalde beeld bieden voldoende witruimte om te voorkomen dat je je druk voelt. Het patroon biedt een verbluffend visueel effect dat de keuken in een open ruimte zal plaatsen. Zichtbare metselwerk tegels kunnen uw keuken een rustieke of industriële uitstraling geven. De look kan worden gerepliceerd met speciaal gemaakte tegels die de kleur of textuur en het uiterlijk van echte bakstenen muren nabootsen. Brick slip tegels zijn voorzien van muren om een ​​geweldig karakter toe te voegen aan uw nieuwbouw keuken.

Personaliseer je keukenontwerp

Laat je keuken muren schitteren met sprankelende diamanten die opvallen en de aandacht trekken. Het juweel achtige uiterlijk komt van de hypermoderne ruitvorm en glanzende roze tinten. Combineer met een bleek Carrara-marmeren oppervlak en messing armaturen voor een ultra glamoureuze look. Wandtegels met koper effect geven je keukenmuren een metallic glans. Deze unieke combinatie van koper en jade wordt gecompenseerd door strakke zwarte werkbladen. Uplighting genereert een extravagante gloed voor een wow-factor effect. Creëer een opvallend scenario dat een beetje ongewoon is. Met klassieke met goud afgewerkte barkrukken en gladde rozen kasten zien de pasteltinten en gebogen tegels er zoet en mooi uit. Terwijl de beste tegels echt rechte randen hebben die minder sneden nodig hebben.

Trendsetting stijl

Combineer lichte kasten met op terrazzo geïnspireerde tegels om een ​​levendig keukendecor te creëren. Het trendy design oogt naadloos wanneer het zowel rond uw werkbladen en kasten als op de vloer wordt aangebracht. Zorg er wel voor dat je een slijtvast, vloervriendelijk patroon hebt. Monochrome decoratie is momenteel populair en kan ook goed in de keuken worden gebruikt. De matte keuken wandtegels zijn gekozen als aanvulling op de zwarte kasten in deze strakke zwarte keuken. Breng donkere keukens in evenwicht met neutrale tinten en voldoende natuurlijk licht om te voorkomen dat de ruimte somber aanvoelt. Gebruik een lichte intermitterende textuur om definitie en interesse te geven. Een modern chevron patroon geeft ook de indruk van meer ruimte. De mooie pastelkleuren zijn de ideale aanvulling op moderne donkere keukens. Zeshoekige lelieblad patroontegel is een populaire keukentrend.