Assist Act
Image default
Woning en Tuin

Is het tijd voor iets nieuws op je salontafel? Bij KNUS Lifestyle vind je tal van leuke items die je

De uniekste accessoires vind je op de website knuslifestyle.nl.  Zo heb je diverse accessoires voor iedere ruimte, zowel groot als klein in allerlei verschillende stijlen. Zo is de kans dus vrij groot dat er altijd wel iets tussen zit wat jij mooi vindt en past bij de stijl van jouw inrichting.

 

Woonkamer inrichten

 

KNUS Lifestyle biedt woonaccessoires aan voor iedereen in verschillende prijsklasse. Je hebt een groot aanbod woonaccessoires, die beschikbaar zijn in de kleuren Onder andere goud en zwart. Deze kleuren zijn tegenwoordig ontzettend populair. Zo ben je dus helemaal vrij om ze zelf met elkaar te kunnen samenvoegen. Op deze manier kun je kiezen wat bij jouw interieur past.

 

Leuke accessoires voor thuis

 

Veel voorkomende kleuren zijn toch wel goud en zwart. Met deze kleuren kun je eindeloos combineren. Juist dit maakt het dat de meesten het prettig vinden om hier eindeloos mee aan de slag te gaan. Je zult zien dat wanneer je zwart en goud met elkaar combineert, je direct een warmte creëert in je huis. Op deze manier kun je dus gemakkelijk snel zelf zorgen voor een extra boost van je interieur. Zoals een zwarte kaarsenhouder gecombineerd met een gouden. Zwarte woonaccessoires doen het bijvoorbeeld enorm goed in een industrieel, maar ook modern interieur.

 

Maak ook je keuken gezellig

 

De keuken, een ruimte die we steeds meer gebruiken als leefkeuken. We zien namelijk dat we hier niet alleen tijdens het eten zitten maar ook tijdens een gezellig avond borrelen met vrienden. Het is dus wel zo fijn, dat het dan ook comfortabel is in je keuken. Door je keuken te voorzien van wat leuke spulletjes zoals een mooie theepot voor op tafel, zal je al direct zien dat het meteen anders oogt. Hierbij moet je denken aan een kandelaar met kaars.