Assist Act
Image default
Aanbiedingen

Gaming Setup kopen

Een Betaalbare Game Setup kopen bij omiXimo

Speel jij graag games op een PC? Maar kun je niet een game PC kopen van boven de 1000 Euro? Dan is een game PC van omiXimo zeker iets voor jou. Het bedrijf levert betaalbare game computers, maar ook complete setups, met beeldscherm, toetsenbord, muis en muismat. En dat allemaal voor onder de 1000 Euro. De randapparatuur is van hoge kwaliteit, en voldoen aan de eisen van iedere gamer. Zo krijg je bij iedere setup een 24 inch gaming monitor, met een reactietijd van 1milliseconde, dit is de snelste reactietijd die mogelijk is. Daarnaast beschikt de muis over een hoge DPI, en past het design van de muismat precies bij de muis.

Waarom een Game PC van omiXimo

Natuurlijk had je al gelezen dat de prijzen erg aantrekkelijk zijn. Maar de game PC moet ook presteren, en stabiel draaien. Daarom worden de computers van omiXimo gebouwd door mensen die ook echt verstand hebben van gaming. Met een game PC van omiXimo speel je de nieuwere games stabiel af, met goede graphics, en vloeiende beelden. Bij iedere PC en setup zie je precies wat je krijgt, en welke games je kunt spelen. Ook zie je met welke settings de games gespeeld kunnen worden. Iets waar het bedrijf mee uitblinkt zijn de behuizingen van de game computers. Deze zijn stijlvol, en passen precies bij wat een gamer verwacht van een game PC. Vaak krijg je bij een game pc in deze prijsklasse een simpele behuizing, maar dat is bij omiXimo dus niet het geval. Het bedrijf geeft daarnaast 100% garantie op hard en software.

Meer dan alleen Gamen

De computers zijn niet alleen geschikt voor gamen, maar kunnen ook zonder problemen zware programma’s afspelen. Zo start je zonder haperingen software op voor het bewerken van foto’s en video’s. Handig voor wanneer je graag een YouTube carrière wilt beginnen. Daarnaast kunnen de computers gerust gebruikt worden voor school werkzaamheden. Dankzij de SSD schijf en de hoge hoeveelheid RAM geheugen, starten programma’s snel op. Het is mogelijk om een gaming PC met Windows 10 te kopen, maar ook zonder.

Bekijk de beschikbare game setups hier.

 

 

https://www.omiximo.nl/gaming-setup-kopen/