Assist-act

Voor welke gelegenheid gaat u online een taart bestellen?

Bij verschillende gelegenheden hoort taart. Staat bijvoorbeeld de verjaardag van uw zoon of dochter voor de deur? Neemt een collega na jaren trouwe dienst afscheid van de organisatie? Wilt u iemand feliciteren met het behalen van een opleiding of cursus? Stuk voor stuk gelegenheden om online een heerlijke taart te bestellen. Maar heeft u geen zin of tijd om naar de lokale bakker te gaan? Dat hoeft ook helemaal niet! Bij Toptaarten.nl kunt u eenvoudig online taart bestellen en laten bezorgen in heel Nederland. Plaatst u uw bestelling voor 17.00 uur? Dan kunt u volgende dag al de speciale gebeurtenis vieren met uw favoriete taart.

Maak een keuze uit het uitgebreide assortiment

Vrijwel iedereen houdt wel van een lekker stuk taart. Maar welke taart wilt u bestellen? Kiest u voor een overheerlijke slagroomtaart? Of bent u een liefhebber van een zoete marsepeintaart? Dit is nog maar een greep uit het overheerlijke assortiment van Toptaarten.nl. Alle taarten worden op ambachtelijke wijze bereid door lokale bakkers. Wilt u iemand echt verrassen? Dan is een foto- of logotaart een goed idee. Ook kunt u bij Toptaarten.nl niet alleen eenvoudig verse taarten bestellen, maar ook lekkere traktaties. Vruchtenschelpjes, bananensoezen, petit fours, gebakjes, moorkoppen, tompoucen. Het assortiment is erg divers.

De kwaliteit en service van de lokale bakker

Bij Toptaarten.nl wordt het beste van twee werelden gecombineerd. Zo kun je een taart eenvoudig online bestellen en laat je deze bezorgen op jouw gewenste locatie in Nederland. Dit wordt gecombineerd met de kwaliteit en service van de lokale bakker! Dit betekent dagverse vroege bezorging en een levering via de best lokale ambachtelijke bakker. Kies uit allerlei verse taarten en het smullen kan beginnen. Wanneer u voor 17.00 uur bestelt, wordt de taart de volgende dag bezorgd. Uiteraard kunt u ook voor een latere bezorgdatum kiezen. Eén ding is zeker, uw bestelling wordt altijd vers en op tijd bezorgd!