Assist-act

Professionele hulp voor kinderen met leerproblemen

Wanneer kinderen met leerproblemen kampen, kan dit vervelende gevolgen hebben. Een kind zichzelf hierdoor namelijk erg onzeker gaan voelen. Doordat hij of zij lastig met hetzelfde niveau meekan van zijn of haar leeftijdsgenootjes, heeft het mogelijk ook sociale problemen als gevolg. Wanneer ouders van kinderen met leerproblemen dit op tijd erkennen, kunnen ze ervoor zorgen dat deze gevolgen zo klein mogelijk blijven. Er zijn namelijk diverse instanties waarbij kinderen met leerproblemen terecht kunnen. Daar krijgen ze professionele hulp om hun problemen te verkleinen of om er zelfs vanaf te komen. Woont u in Noord-Brabant? Dan is een organisatie als Trivers een echte aanrader. Deze organisatie heeft vestigingen op diverse plekken in Noord-Brabant, namelijk in Roosendaal, Zevenbergen en Breda.

Een persoonlijke behandeling staat voorop

Heeft u kind last van leerproblemen en wilt u hem of haar graag professionele hulp bieden? Dan is het zeker een goede keuze om Trivers in te schakelen. Bij deze specialist werken namelijk diverse specialisten die allen zijn aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling. Zorgvuldigheid en vertrouwen zijn twee zaken die ze bij Trivers erg belangrijk vinden. Net als een persoonlijke behandeling. Elk kind is namelijk uniek en kampt ook met unieke problemen. De behandelmethode die bij het ene kind werkt, kan voor het andere kind juist niet werken. Daarom worden alle kinderen die bij Trivers komen eerst zorgvuldig gescreend en vervolgens gekoppeld aan een specialist die bij het kind past.

Verschillende specialisaties

Omdat de medewerkers van deze organisatie over verschillende specialismen beschikken, kunnen kinderen met diverse problemen uitstekend bij hen terecht. Niet alleen leerproblemen worden hier behandeld, maar ook gedragsstoornissen en sociaal-emotionele problemen. Naast professionele ondersteuning voor het kind, bieden deze specialisten ook hulp aan u als ouder. Ze bieden u de juiste hulpmiddelen aan en geven u deskundig advies over hoe u met de problemen van uw kind om kunt gaan.

https://trivers.nl/