Assist Act
Image default
Dieren

Paarden fokken in NL met hoogwaardig fokmateriaal

Er zijn maar weinig partijen in NL die een echte specialist zijn op het gebied van paarden fokken. Een specialist die over diverse interessante foklijnen beschikt is Stal Hexagon. Dit is een Nederlandse manege die is gevestigd in Schore, Zeeland. Zij beschikken over jarenlange expertise op het gebied van paarden fokken en zijn daarbij een gevestigd trainingscentrum voor ruiters en paarden. Hier bent u altijd verzekerd van hoogwaardige dienstverlening en deskundig advies van echte experts binnen de paardensport. Zij wisten al vele successen te boeken binnen de Grand Prix en gaan altijd voor het hoogst haalbare niveau binnen de paardensport in zowel binnenland als buitenland.

Een echte specialist in paarden fokken

Bij Stal Hexagon brachten ze al verschillende succesvolle merries en hengsten voort die hoge ogen gooiden in de paardensport. Zo brachten zij Indiamanda voort, die al jarenlang bovenaan de lijst van paarden met de beste fokwaarden staat. Naast de succesvolle Manda-stam, brachten ze ook de Dinde-lijn en Ella-lijn voort. Dit zijn stuk voor stuk succesvolle stammen die over uitstekend fokmateriaal beschikken. Als specialist in paarden fokken binnen NL weten ze als geen ander paarden te selecteren op het gebied van motorische vaardigheden, een werkwillig karakter en een uitstekende mobiliteit. Zo zijn ze ook goed te trainen en beschikken ze over het nodige talent om de top van de paardensport te bereiken.

Ontdek de service en diensten van deze manege

Heeft u interesse in de service en diensten van deze manege voor het fokken van paarden in NL? Neem dan contact met ze op en ontvang deskundig advies van een van de specialisten. Heeft u vragen of wilt u meer weten over de dekhengsten of merries die ze bij de manege op stal hebben staan? Dan kunt u ook contact opnemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag met uw vragen, zodat u een duidelijk beeld heeft wat ze voor u kunnen betekenen.