Assist-act

Ontdek hoe leuk snorkelen is met een snorkelmasker

Heeft u al vaker gesnorkeld of bent u benieuwd hoe het is om te snorkelen met een snorkelmasker? Snorkelen is een geweldige manier om de wereld onder water te kunnen zien terwijl u gewoon rustig aan de oppervlakte drijft. Als u op vakantie gaat naar een warm land, bevinden zich net onder de wateroppervlakte vaak al de mooiste taferelen. U hoeft hiervoor niet per se met een duikuitrusting af te dalen naar de diepten. Om te kunnen snorkelen denkt u wellicht dat u een losse snorkel en een duikbril moet kopen. Maar u kunt ook gebruik maken van een snorkelmasker.

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een snorkelmasker?

Er zijn veel verschillende snorkelmaskers te koop en het is belangrijk om erop te letten dat u een masker van goede kwaliteit koopt. Waar u bijvoorbeeld op moet letten is dat het masker een brede siliconen rand heeft. Er zijn ook maskers van ander materialen, zoals siliter. Dit neemt op den duur echter af in kwaliteit en blijft niet soepel, zoals met siliconen wel het geval is. Ook bij het kopen van een duikbril is deze rand belangrijk. Daarnaast is een siliconen afsluiting over de neus, het orinasaalkapje van belang. Deze afsluiting zorgt ervoor dat de uitgeademde lucht in een klein deel van het masker blijft en voorkomt hierdoor onder andere CO2 vergiftiging.

Bij duikcentrum Dolphins vindt u al uw duikbenodigdheden

Een snorkelmasker kopen van goede kwaliteit is dus belangrijk. U kunt hiervoor terecht in de webshop of de winkel van duikcentrum GoDolphins. Niet alleen snorkelmaskers, maar ook uw duikpak, duikvest of duikbril kopen kunt u hier. U vindt hier alles wat u verlangt op duikgebied. Bent u dus op zoek naar een uitrusting van goede kwaliteit en wilt u advies op maat? Neem dan contact op met de professionals van GoDolphins en vindt de duikspullen van uw wensen. Door het ruime assortiment zit er altijd een geschikte optie voor u bij.