Assist-act

Kinderen met leerproblemen krijgen hier de beste hulp

Kinderen met leerproblemen kunnen vaak wel wat ondersteuning gebruiken. Heeft uw kind ook deze hulp nodig? Schakel dan de specialisten van Trivers in, want zij helpen u graag. Dit doen ze allereerst door te bekijken waar de leerproblemen bij uw kind vandaan komen. Zo krijgen alle kinderen met leerproblemen tussen de 6 en 18 jaar de beste hulp die er mogelijk is. Uw kind ontvangt altijd zorg van een gecertificeerde hulpverlener. Zo is deze zorg altijd betrouwbaar.

Effectieve hulp op een persoonlijke manier

Trivers vindt het heel belangrijk dat alle kinderen met leerproblemen een persoonlijke behandeling krijgen. Want ieder kind met leerproblemen verdient een eerlijke kans. Daarom krijgt ieder kind een behandeling die bij zijn of haar leerproblemen past. Kinderen met leerproblemen zijn namelijk zeer gebaat bij hulp van professionals. De zorg die geleverd wordt moet ook betrouwbaar zijn. Daarom krijgt uw kind voordat de behandeling start een screening, om te bekijken waar de leerproblemen van uw kind liggen en hoe deze opgelost moeten worden. Zo zal het op school snel beter gaan, en zal uw kind zich ook snel beter in zijn of haar vel voelen. Want leerproblemen kunnen ook geestelijk veel doen met uw kind, en daar moet iets aan gedaan worden.

Vraag om meer informatie

Heeft uw kind leerproblemen, of heeft u moeite met het gedrag van uw kind, dan moet er snel gehandeld worden om deze kinderen te helpen. Maak dus snel een afspraak bij een specialist van Trivers, zodat de behandeling snel gestart kan worden. Trivers is er overigens niet alleen voor kinderen met leerproblemen en gedragstherapie. Ook ouders van deze kinderen krijgen de nodige ondersteuning. Wilt u meer weten over de effectieve aanpak van Trivers? Vraag wat u wilt weten aan deze specialisten en zij vertellen u alles over het traject en de kosten ervan.

 

https://trivers.nl/