Assist Act
Image default
Mode en Kleding

Het merk Segers is een van de beste voor horecakleding

De juiste bedrijfskleding verbetert de algehele ervaring in uw zaak. U wilt dan ook een goede investering doen, vandaar dat het een slim idee is om horecakleding van Segers aan te schaffen. Deze kwaliteit is zeer hoogwaardig en u doet dus een duurzame aankoop. Niet alleen wordt deze kleding door koks gedragen, maar ook door bijvoorbeeld kelners, serveersters en bartenders: het eerste aanspreekpunt voor gasten dus. Zo veel vertrouwen hebben diverse bedrijven dus in de horecakleding van Segers.

Een merk dat zijn verantwoordelijkheid neemt

Segers houdt rekening met mensen en de wereld bij het produceren van horecakleding. Ze geloven wel in duurzaamheidscertificaten, maar weten ook dat deze niet altijd milieuwinsten oplevert. Daarom doen zij waar ze goed in zijn: producten maken die meteen kloppen, goed zijn en daarom langer meegaan. De verantwoordelijken van het merk kennen de medewerkers die de kleding maken en nemen ook hun verantwoordelijkheid voor hen. Daarom werken zij in goede, veilige werkplekken waar belastingen, verzekeringen en pensioenen worden betaald. Zo creëren ze zekerheid voor nu en de toekomst voor hun gewaardeerde medewerkers. Misschien valt het u op dat Segers horecakleding op de website met een logo is gemarkeerd. Zo is er het Segers Green-logo, dat betekent dat de kleding gemaakt is van materialen met een lagere milieubelasting.

Uw bestelling plaatsen

Wilt u een bestelling plaatsen, heeft u nog vragen of wilt u eens om de tafel zitten met het enthousiaste team van Segers? Bekijk dan de website waar u alle informatie vindt. Hier kunt u direct uw gewenste artikelen bestellen, maar hier vindt u ook de contactgegevens zodat u uw vragen kunt stellen. Daarnaast ontdekt u ook de zorgcollectie van Segers, want zij bieden u niet alleen horecakleding aan. Daarnaast vindt via de website ook de vele verkooppunten in Europa, waarvan één in Nederland, namelijk in Breda, in Noord-Brabant.

Gerelateerde artikelen

Bedrijfskleding voor in de zomer

Een webshop vol herenschoenen in grote maten

Order long knitwear in this online store