Assist Act
Image default
Hobby en vrije tijd

Geen surfboard compleet zonder een goede Edge Pro vin

Of je nu een beginnend windsurfer bent of deze sport al vele jaren beoefent, geen surfboard is compleet zonder een goede vin. Bij Zwemer Watersport vind je een ruim assortiment aan vinnen en de Edge Pro is dan één van de meest gekozen opties. Met deze vin kun je beter manoeuvreren in het water en beter presteren. Wil je snel accelereren en een goede grip op het water krijgen? Dan is de Edge Pro vin een uitstekende keuze. Deze ligt op voorraad bij de webwinkel van deze specialist, maar je kunt ook de winkel aan het Veerse Meer bezoeken.

Waarom is een vin belangrijk?

De vin is een belangrijk onderdeel van je surfplank en de deskundige medewerkers van deze watersportspecialist kunnen je goed informeren over welke vin het beste is voor jou. Als je zou windsurfen zonder vin, dan zou je bord niet rechtdoor gaan, maar alle kanten op kunnen glijden. De vin houdt je bord dus in het water en zorgt ervoor dat deze beter bestuurbaar is. Er zijn borden met één vin, maar ook met twee, drie of vier vinnen. De Edge Pro vin is een populaire keuze onder de surfers en vooral voor freeriders een ideale keuze. De meeste surfborden hebben drie vinnen en deze zijn dan ook voor beginners en gevorderden het beste te besturen.

Kies een goede specialist

Bij Zwemer Watersport begrijpen ze het belang van een goede vin. Deze specialisten bestaan al sinds 1963 en maken dus al meer dan 50 jaar watersportartikelen. De Edge Pro is onderdeel van het assortiment aan accessoires voor surfplanken, maar ook als je op zoek bent naar zeilkleding, kajaks, kitesurf materialen en sloepen kun je bij hen terecht. De Edge Pro vin is gemaakt van carbon en daarom licht van gewicht en gebruiksvriendelijk. Vraag één van de medewerkers om hulp, zodat jij de beste vin uitkiest voor jouw surfboard.

https://www.zwemer.nl/