Assist Act
Image default
Sport

Een uitstekende locatie voor indoor tennis nabij Amsterdam

Zoekt u een goede locatie voor indoor tennis in de omgeving van Amsterdam? Dan biedt tennishal De Ronde Venen in Mijdrecht uitkomst. Deze tennishal heeft maar liefst vijf tapijtgravelbanen. U kunt er dus een enkele baan huren om samen met een partner te tennissen, maar het is ook mogelijk om allerlei evenementen te organiseren, zoals een toernooi of andersoortige competitie. Zo kunt u het hele jaar door heerlijk tennissen, ongeacht het weer en het seizoen!

Een indoor tennishal waar u heerlijk kunt sporten én kunt eten

Bij tennishal De Ronden Venen in Mijdrecht, nabij Amsterdam, kunt u voor meer terecht dan alleen indoor tennis. Zo kunt u er ook allerlei evenementen organiseren, want catering behoort ook tot de mogelijkheden. Er is bij de tennisbanen namelijk een sfeervolle horecagelegenheid. Hier kunt u ook eventueel na het tennissen een hapje eten of een drankje doen. Zo sluit u uw sportieve evenement of een gewoon avondje tennissen op een leuke en gezellige manier af. Na zo’n intensieve sportsessie gaat een hapje en/of een drankje er bovendien vaak wel in. Op die manier kunt u natuurlijk ook de wedstrijd nog even nabespreken, mocht u dat prettig vinden.

Boek een baan of bespreek de mogelijkheden voor een evenement

Wilt u gebruikmaken van een of meerdere tennisbanen voor indoor tennis bij deze tennishal in de omgeving van Amsterdam? Dan reserveert u eenvoudig een losse baan of baanbundel met uw telefoon. Zo kunt u overal vandaan een reservering maken wanneer dat u uitkomt. Lukt het niet met reserveren of wilt u een evenement organiseren en bent u benieuwd wat de mogelijkheden hiervoor zijn? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de opties en voorzien u waar nodig van advies. Ook beantwoorden ze al uw vragen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.