Assist Act
Image default
Winkelen

Duurzaam en hip kinderspeelgoed voor veilig en verantwoord spelen

Als ouder sta je misschien versteld van de grote hoeveelheid kinderspeelgoed die niet alleen te koop is, maar die ook aan je kinderen wordt gegeven. Zonder dat je er erg in hebt, staat het hele huis ineens vol met allerlei speelgoed waar je kind uiteraard maar al te graag mee speelt. Maar is dat speelgoed wel veilig? En hoe zit dat met al het plastic dat de natuur in wordt gebracht? Wil je hip kinderspeelgoed wat veilig is en wat gemaakt is van biologische materialen? Dan moet je het assortiment van Hip & Bio eens doorlopen. Want net als jij, maakte deze eigenaar zich ook zorgen over de veiligheid van de spullen waar haar kinderen dagelijks mee speelden en op sabbelden.

Speelgoed en fopspenen

Het assortiment hip kinderspeelgoed bij deze webwinkel bestaat uit voorwerpen die allemaal gemaakt zijn van ecologische en duurzame materialen. Het speelgoed heeft een biologisch gecertificeerde oorsprong, wat niet alleen betekent dat je kindje er veilig mee kan spelen, maar ook dat het op een duurzame wijze wordt geproduceerd en dat het ook na gebruik minder schade veroorzaakt aan het milieu. De fopspenen zijn bijvoorbeeld gemaakt van natuurlijk rubber, wat zacht is en wat veilig is om op te sabbelen. Het voelt heerlijk aan in het gehemelte van je baby en zelfs als deze de speen kapot sabbelt, komen er geen schadelijke stoffen vrij. Dat is toch wel een heel fijn gevoel.

De rest van het assortiment

Behalve hip kinderspeelgoed en fopspenen, vind je bij Hip & Bio een groot assortiment andere producten, zoals shampoobars, EcoPods, Bee’s Wraps en herbruikbare wattenstaafjes. Er zijn schoonmaakmiddelen, verzorgingsproducten, artikelen voor het vers houden van eten en voor gebruik in de keuken die allen een ander schadelijk materiaal kunnen vervangen. Met deze producten maak jij je huishouden een stuk milieuvriendelijker en draag je zelf een steentje bij aan een beter milieu voor iedereen.